Share

Op vrijdag 14 juli 2017, 2 dagen voor het allereerste duel op een EK-eindronde in Doetinchem, staat er voor de Belgian Red Flames een flink pakket activiteiten op het programma. We geven U hieronder een overzicht van wat ze op de Franse nationale feestdag zo allemaal doen.

Programma Belgian Red Flames op vrijdag 14 juli 2017:
Ontbijt is voorzien om 9 uur;
Vanaf 10u15 staan er fysieke oefeningen op het programma met gewichtheffen en lopen;
Om 12u30 volgt het middagmaal.
Vanaf 13u15 is er tijd voor wat ontspanning met het lezen van de krant (misschien Het Laatste Nieuws of Het Nieuwsblad waar een uitgebreid interview staat met bondscoach Ives Serneels over zijn hobby duivensport) of het maken van persoonlijke video’s, ook zijn er interviews mogelijk met de pers in het teamhotel.

Ook Bondscoach Ives Serneels komt deze week uitgebreid aan bod in de Belgische media! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Om 14u begint de siesta. Dan mogen de Belgian Red Flames zich terugtrekken op hun kamer om te slapen en te rusten;
Om 18u15 staat de training op het programma en die is een kwartiertje open voor het publiek en de pers;
Om 20u30 gaan ze opnieuw aan tafel voor het avondmaal;
Vanaf 21u35 is er dan nog wat tijd voor massages en verzorging moesten er blessures zijn;
Om 22u30 moeten de Belgian Red Flames naar bed.

Sarah Wijnants trainde na haar aankomst in Rheden op donderdag ‘s avonds al mee met de Belgian Red Flames! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Voor nog meer over de Belgian Red Flames ga naar:
Vrouwenteam.be

U kan de Belgian Red Flames ook volgen op Facebook!

PS: Ook nog melden dat de onderzoeken rond de knieblessure van Lorca Van De Putte in eerste instantie positief en gunstig verlopen zijn. Het is wel nog wachten op een definitieve beslissing over het verder bij het team blijven voor het tornooi of niet! Sarah Wijnants staat in elk geval paraat om eventueel de speelster van Kristianstads DFF te vervangen mocht dat nodig blijken.

Share