Share

RSC Anderlecht werd het voorbije seizoen tweede in het kampioenschap en het verloor de bekerfinale tegen KAA Gent Ladies. Bij vrouwelijk paars-wit hoopt men dit seizoen beter te doen. In de voorbereiding gaat het alvast richting Spanje waar aan een prestigieus tornooi wordt deelgenomen.

Op woensdag 9 augustus 2017 vertrok het team van trainer Patrick Wachel op Zaventem richting de Spaanse hoofdstad. Daar wordt vanaf maandag 14 augustus 2017 deelgenomen aan een tornooi dat georganiseerd wordt door de Spaanse landskampioen Atletico Madrid. De tegenstanders zijn achtereenvolgens Valencia CF (14/08), Atletico Madrid (15/08) en Montpellier waarbij ook Belgian Red Flame Janice Cayman speelt (16/08).

Hieronder kan U een reportage bekijken van RSCA TV rond het vertrek naar Spanje van vrouwelijk paars-wit:Bekijk ook nog foto’s rond het vertrek met dank aan Christophe Evrard:

Website RSCA

Share