Share

FF USV Jena, de club waar Belgian Red Flame Justien Odeurs het doel verdedigt, heeft een nieuwe hoofd- en shirtsponsor. Er werd met Hotel Stayen een éénjarige overeenkomst afgesloten!

De link tussen Jena en België is eenvoudig te maken. Roland Duchâtelet, die in het verleden in het vrouwenvoetbal Rapide Wezemaal naar Sint-Truiden deed verhuizen en later ook met Standard aktief was in de Women’s BeNeLeague, is eigenaar van Carl Zeiss Jena waardoor hij dus ook onrechtstreeks verbonden is met het vrouwenvoetbalteam van die universiteitsstad. In het verleden gaf hij de club al financiële steun en dit keer zal dat dus gebeuren via Hotel Stayen, dat gerund woord door zijn levensgezellin Marieke Hofte, de enige vrouwelijke clubvoorzitter in het Belgische profvoetbal bij STVV die recent nog geïnterviewd werd door Jan Hauspie voor Humo.

De link tussen Hotel Stayen en FF USV Jena is uiteraard Roland Duchâtelet, hier nog in gesprek met een clubverantwoordelijke van het vrouwenteam! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Op de website van Hotel Stayen kan U het volgende nog lezen:

“Wij zijn erg fier dat we met Hotel Stayen FF USV Jena kunnen steunen. Doordat we zelf in een voetbalstadion gevestigd zijn, is de link met het voetbal niet ver te zoeken. Met deze overeenkomst hopen we Hotel Stayen ook in Duitsland meer op de kaart te zetten.

De site is gelegen ten oosten van Brussel, wat betekent dat het snel en gemakkelijk bereikbaar is voor onze Duitse buren. Bovendien is Hotel Stayen de ideale locatie om meerdaagse meetings en conferenties te organiseren.”

Lees het artikel op de website van FF USV Jena:
Website FF USV Jena

Lees het artikel op de website van Hotel Stayen:
Hotel Stayen

Lees over Marieke Hofte bij Jan Hauspie in Humo:
Humo

Share