Share

De Belgian Red Flames spelen op maandag 30 november 2015 op Den Dreef in Leuven tegen Servië hun derde kwalificatiewedstrijd richting het EK 2017 in Nederland. De aftrap van het duel is voorzien om 20 uur.

De scheidsrechter is de Duitse Marija Kurtes, geboren op 29 oktober 1986 in Düsseldorf, die in april van dit jaar wereldnieuws werd toen ze in Belfast in het kader van de kwalificatie voor het EK WU19 Engeland in een duel tegen Noorwegen de kans ontnam om een strafschop opnieuw te nemen. De UEFA moest daarop voor het eerst in de geschiedenis een wedstrijd enkele dagen later voor een minuut laten herspelen. Marija Kurtes, die in het dagelijkse leven wetenschappen doceert aan de RheinAhrCampus in Remagen, herpakte zich nadien in de Bundesliga waar ze wekelijks op niveau fluit.

Lees meer over het incident in april 2015 via:
Website The Guardian

Bekijk de praktische info rond België – Servië:

Website KBVB

U kan de opstellingen en het verloop van de wedstrijd volgen via:

Website UEFA Matchcentre

Share