Share

Rond de jaarwisseling kan U traditioneel kalenders kopen voor het nieuwe jaar. Bij sommige clubs kan U daar al sinds een tijdje vrouwelijke voetballers op terugvinden. Dat was al enkele keren het geval bij KAA Gent waar de vrouwelijke Buffalo’s ruim aan bod komen. Maar nu is er ook een kalender met hoofdzakelijk speelsters uit het provinciale vrouwenvoetbal verschenen.

Céline Dept, hier voor een wedstrijd met Cerkelladies Brugge, staat op de kalender van Golden Palace Ball! Foto – (c) CeDe

Onder de titel de 12 genomineerden voor knapste voetbalster 2018 bracht Golden Palace Ball een kalender uit met enkele West-Vlaamse speelsters zoals Céline Dept (Cerkelladies Brugge), Camille Sanders (Ladies Oudenburg), Joke Van de Velde (KSV Bredene) en Frobe Vanhaecke (VV Koekelare).

Frobe Vanhaecke, zus van Febe, speelt voor VV Koekelare! Foto – (c) FVH

Maar er zijn nog speelsters uit andere provincies te zien op de kalender zoals Stefany Vermeer (Lommel United WS), Elke Lemmens (Esperanza Pelt), Anne Rondags (Membruggen V&V), Claire Roothooft (Massenhoven VC), … en verder ook nog Rianne Van Den Eynden, in het verleden nog Belgisch jeugdinternational en speelster van Vlimmeren, Eva’s Tienen en Lierse SK. Tegenwoordig speelt zij voor het plezier in de 3de provinciale Antwerpen reeks B bij KVV Vosselaar. Daar heeft de winnaar van de Beker van Antwerpen van vorig seizoen op dit ogenblik na 14 speeldagen als leider het maximum van de punten (42 op 42)!

Rianne Van den Eynden (rechts) na haar doelpunt in de Super Cup 2012 met Lierse SK op bezoek bij Standard! Foto – (c) Lierse SK/Bruno Holvoet

De Golden Palace Ball Kalender is beschikbaar voor de prijs van 25 euro bij de speelsters zelf.

Voor de kalender van KAA Gent die 10 euro kost kan U hieronder terecht:

KAA Gent

Lees over de Super Cup 2012:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share