Share

KRC Genk Ladies heeft tijdens de jaarwisseling de tijd genomen om een nieuwe trainer te vinden voor het team in de Super League als opvolger voor Luk Verstraeten. Er is meteen ook een nieuwe hulptrainer aangesteld.

De keuze van KRC Genk Ladies is gevallen op een 51-jarige Limburger. De club bereikte een overeenkomst met Bocholtenaar Patrick Slegers, die over een A-diploma beschikt en die eerder actief was bij de U17/U19 van K. Bocholt VV en van Lommel SK. Hij trainde eveneens de beloften van Lommel United voordat hij het afgelopen seizoen assistent-trainer was bij K. Bocholt VV.

Als hulptrainer werd Raymond Loose aangesteld. Hij was bij het begin van het seizoen nog trainer van eersteklasser SV Zulte Waregem maar na een kort intermezzo in Zuid-West-Vlaanderen keert hij nu dus terug bij KRC Genk Ladies.

Het trainersduo begon op deze maandagavond 8 januari 2018 aan hun opdracht en ze worden op dinsdag 9 januari 2018 officieel voorgesteld op de nieuwjaarsreceptie van de club.

De eerste officiële opdracht van het duo
wordt de thuiswedstrijd van de 12de speeldag in de Super League tegen OH Leuven op vrijdag 19 januari 2018 om 20 uur. Daarna volgt een dubbele ontmoeting tegen KSK Heist. Eerst op zaterdag 27 januari 2018 voor de beker en vervolgens op dinsdag 30 januari 2018 in het kader van de 13de speeldag van de Super League!

Bekijk de beelden van de laatste officiêle wedstrijd van KRC Genk Ladies in 2017 voor de beker tegen SC Eendracht Aalst via:
Vrouwenteam.be

Voor meer over KRC Genk Ladies:
Website KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share