Share

Van het vrouwenvoetbal is in de Belgische edities van Panini al enkele jaren geen spoor meer terug te vinden. In Italië, het land waar de albums met de zelfklevende prentjes zijn uitgevonden, hebben ze wel nog aandacht voor de clubs uit het nationale vrouwenvoetbal.

Belgian Red Flame Diede Lemey, hier met AGSM Verona, is te zien in de Panini 2017/18 in Italië! Foto – (c) AGSM Verona

Ook in de editie 2017/18, de 57ste sinds het ontstaan van Panini, is er niet alleen aandacht voor de clubs en de voetballers uit de Serie A, de Serie B, de Serie C en de Serie D maar ook voor de vrouwelijke voetballers die actief zijn in het land dat zich niet wist te plaatsen voor het WK 2018 in Rusland! In totaal zijn er 746 stickers in de Italiaanse Panini en op ééntje prijkt er een Belgische doelvrouw namelijk Belgian Red Flame Diede Lemey bij haar club AGSM Verona die op zaterdag 13 januari 2018 op de 11de speeldag in de Serie A Femminile thuis speelt tegen Sassuolo, het team dat momenteel met 3 punten op de 12de en laatste plaats staat. AGSM Verona staat voorlopig 9de met 8 punten. Juventus is leider met 27 punten op 27!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor meer over AGSM Verona:
AGSM Verona

Voor meer over de Serie A Femminile:
Calciofemminileitaliano.it

Voor meer over Italië – België van dinsdag 10 april 2018:
Vrouwenteam.be

Share