SW Ladies Harelbeke was afgelopen zondag 28 januari 2018 nog altijd ongeslagen in de tweede provinciale West-Vlaanderen. Met de komst van VV Koekelare waar in de heenronde met 1-3 gewonnen werd kwam die reeks op papier niet echt in gevaar maar in voetbal zijn er geen zekerheden …

U kan de video met de doelpunten uit SW Ladies Harelbeke – VV Koekelare bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

VV Koekelare, dat met Frobe Vanhaecke, een van de genomineerden van de Golden Palace Ball kalender in de rangen heeft, zorgde dus onder leiding van coach Frank D’Hoore voor een stunt! Het won als eerste team tegen de leider die getraind wordt door Luc Vandenberghe! Ilse Morel bracht de bezoekers al na 6 minuten op voorsprong na een rechtstreekse vrije trap (0-1) maar via de jarige Manal Fadil (1-1, 23ste minuut) en Marie Verhaeghe (2-1, 25ste minuut) keerde SW Ladies Harelbeke de situatie om. Op het halfuur zorgde Cynthia Verstraete na een hoekschop van Ilse Morel voor de gelijkmaker (2-2, 30ste minuut) terwijl Aïsha Taelman twee minuten later VV Koekelare opnieuw op voorsprong trapte (2-3, 32ste minuut). Op het uur zorgde een schot van Silke Peere voor de beslissing: 2-4. Zes minuten later kon Khaila Viera nog de milderen tot 3-4 (66ste minuut) maar een gelijkspel zat er niet meer in voor leider SW Ladies Harelbeke!

VV Koekelare voor de aftrap op bezoek bij leider SW Ladies Harelbeke! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Dit waren alle uitslagen op de 17de speeldag in de 2de provinciale West-Vlaanderen:
KSV De Ruiter Roeselare – SK Staden B 1-2;
RFC Luignois – WS Bulskamp 2-6;
KSV Bredene – K.E. De Haan 10-0;
FC Menen United – WS Bellegem 2-3;
SW Ladies Harelbeke – VV Koekelare 3-4;
DV Leffine – FW Diksmuide-Merkem C 0-1;