Share

Op dinsdag 13 februari 2018 gaat in de UEFA Champions League de weg naar de finale in Kiev verder met de start van de achtste finales. Kevin De Bruyne is één van de 13 Rode Duivels die met hun club nog in strijd zijn om eind mei in de finale te staan. Er zijn echter ook nog 2 Belgian Red Flames, die inmiddels allebei een Gouden Schoen hebben gewonnen, die eveneens nog op weg zijn naar Kiev maar dat is in de UEFA Women’s Champions League!

Janice Cayman en Tessa Wullaert, de 2 Gouden Schoenen van het Belgische vrouwenvoetbal, zijn nog op weg naar Kiev! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Die kwartfinales staan pas op woensdag 21 en donderdag 22 maart 2018 op het programma. Janice Cayman speelt op woensdag 21 maart 2018 met Montpellier om 20u45 thuis tegen Chelsea terwijl Tessa Wullaert op donderdag 22 maart 2018 om 18 uur met VfL Wolfsburg het Tsjechische Slavia Praag ontvangt. De terugwedstrijden zijn op woensdag 28 maart 2018. De finale van de UWCL is op donderdag 24 mei 2018.

Foto – (c) UEFA.com

Op dinsdagavond 13 februari 2018 spelen Kevin De Bruyne en Vincent Kompany met Manchester City in Zwitserland tegen Bazel. Tottenham, de ploeg van Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Toby Alderweireld, gaat op hetzelfde moment op bezoek bij Juventus. Op woensdag 14 februari 2018 staat dan de topaffiche op het programma in het Estadio Santiago Bernabeu van Madrid tussen Real Madrid en PSG. Van de wereldsterren Cristiano Ronaldo en Neymar, 2 spelers die dezelfde verjaardag (5 februari) delen, wordt op Valentijnsdag veel verwacht maar wie weet is het Rode Duivel Thomas Meunier die de heenwedsrijd in de Spaanse hoofdstad kan beslissen? De finale bij de mannen is op zaterdag 26 mei 2018!

Volg alles over de UEFA Champions League via:
UEFA.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share