Share

De Belgian Red Flames Tessa Wullaert en Davinia Vanmechelen mogen eind deze maand met hun respectievelijke clubs Manchester City en Paris Saint-Germain deelnemen aan de eerste International Champions Cup Women’s Tournament dat van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli 2018 zal plaatsvinden in Miami.

Foto – (c) North Carolina Courage

PSG, de winnaar van de Franse beker in het voorbije seizoen, opent het tornooi om 18u15 lokale tijd in het Hard Rock Stadium tegen North Carolina Courage uit de Amerikaanse National Women’s Soccer League terwijl Manchester City het om 21 uur lokale tijd opneemt tegen UWCL-titelverdediger Olympique Lyonnais! De winnaars van deze halve finales spelen op zondag 29 juli 2018 dan de finales ook om 18u15 en 21 uur lokale tijd.

Het tornooi valt samen met twee voorbereidingsduels van grote clubs uit het mannenvoetbal op zaterdag 28 juli 2018 (Bayern München – Manchester City) en op dinsdag 31 juli 2018 (Manchester United – Real Madrid).

Lees nog meer over dit tornooi via:
International Champions Cup
en via:
Nccourage.com

Bekijk ook nog Davinia Vanmechelen op TVL samen met Roland Duchâtelet en Stef Wijnants van dinsdag 26 juni 2018:
TVL

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share