K. Brielen Sport en K. Eendracht Wervik zijn twee teams die vorig seizoen nog in derde provinciale West-Vlaanderen uitkwamen. Op zondag 30 september 2018 stonden ze op de 5de speeldag maar nu een reeks hoger in tweede provinciale tegenover mekaar. Het was dus uitkijken naar deze ontmoeting tussen de teams van trainers Mirando Dewilde en Philippe Six.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

De bezoekers haalden het dus met 0-3. Nydia Deconinck (0-1, 10de minuut) scoorde in het begin van de wedstrijd terwijl Anissa Das Neves de score verdubbelde vroeg in de tweede helft (0-2, 47ste minuut). Nydia Deconinck, die later ook nog de paal trof, zorgde met haar tweede goal van de namiddag voor de eindstand (0-3, 74ste minuut). Door deze overwinning staat K. Eendracht Wervik nu op een 5de plaats met 9 punten op 15. K. Brielen Sport staat op een gedeelde 14de plaats met 1 op 15.