Share

In de eerste Sport/Voetbal Magazine van 2019 van woensdag 2 januari 2019 kan U meteen twee artikels lezen rond het Belgische en internationale vrouwenvoetbal.

Op pagina 15 is er allereerst een presentatie rond de Belgian Red Flames en de toekomstige vrouwelijke Gouden Schoen. De winnaar van de 3de editie wordt bekend op woensdag 16 januari 2018 terwijl er op pagina 30 een interessante uitspraak te noteren valt van Marie Verbeke, de 32-jarige ex-speelster van Miecroob Veltem die tegenwoordig communicatiemanager is bij RSC Anderlecht, de ploeg van Marc Coucke. Zij ziet het vrouwenvoetbal als ‘the next big thing’! Benieuwd of de voorzitter van haar club en van de Pro League, de heer Marc Coucke, het daarmee eens is …

Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Verder kan U in de eerste editie van Sport/Voetbal Magazine 2019 de top 50 van de Beste Belgische en buitenlandse voetballers aller tijden ontdekken maar ook de top 10 van beste Belgische en buitenlandse trainers naast artikels rond Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Frank Arnesen, KRC Genk, de hervorming van het Belgische voetbal, Philip Mestdagh en de Belgian Cats, FC Colin en nog veel meer!

Sport/Voetbal Magazine is te koop in de dagbladhandel voor de prijs van 4,20 euro!

Lees nog meer hierover via:
Sportmagazine.knack.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: U kan het vrouwenvoetbalteam van RSC Anderlecht nu zaterdag 5 januari 2019 al aan het werk zien in de achtste finales van de Beker van België. Ze ontvangen om 15 uur op het Belgian Football Center in Tubeke het beloftenteam van OH Leuven, de leider in de tweede klasse B!

Share