Share

Nog voor het KRC Genk van Phillipe Clement op zaterdagavond 2 februari 2019 op de Freethiel tegen Waasland-Beveren speelde stond voor het vrouwenvoetbalteam van KSK Beveren de derby thuis tegen FC Bosdam Beveren op het programma.

Belgian Red Flame Tine De Caigny, die de avond voordien nog 3 keer scoorde voor titelverdediger RSC Anderlecht op de 14de speeldag van de Super League op de 14de speeldag op bezoek bij KSK Heist, was aanwezig om de aftrap te geven samen met Anouar Bou-Sfia (Waasland-Beveren), sponsor Danny Claus (DC Consulting) en voorzitter André Bolsens.

Bekijk de aftrap van de derby in Beveren met Tine De Caigny dankzij Vrouwenteam TV:

Hoe de derby in Beveren verliep kan U zien dankzij Vrouwenteam TV:

KSK Beveren won dus tegen FC Bosdam Beveren met 3-2 dankzij twee doelpunten van Hannah Bockstael (1-0, 19de en 2-0, 56ste minuut) en eentje van Hanne Van Overloop (3-1, 78ste minuut). Voor de bezoekers scoorden Janina Labis (2-1, 62ste minuut) en Joyce Koppen (3-2, 81ste mniuut). In de stand in de 1ste provinciale Oost-Vlaanderen is KAA Gent Ladies D nu leider met 32 punten uit 13 duels voor FC Bosdam Beveren, dat 26 punten uit 11 wedstrijden telt. KVE Drongen is derde met 26 punten uit 12 wedstrijden en Excelsior Mariakerke en KSK Beveren staan op een gedeelde 4de plaats met 13 punten uit 12 duels.

Luister naar de reactie van Hannah Bockstael (KSK Beveren) dankzij Vrouwenteam TV:

Op de volgende speeldag gaat KSK Beveren op zaterdag 9 februari 2019 om 15u30 op bezoek bij Zingem terwijl FC Bosdam Beveren op die dag om 19u het beloftenteam van Svelta Melsele ontvangt. Op zaterdag 16 februari 2019 speelt KSK Beveren dan om 12 uur thuis tegen Excelsior Mariakerke terwijl FC Bosdam Beveren dan op bezoek gaat bij Zingem met aftrap om 15u30.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share