Share

Op maandag 11 maart 2019 werd in het Palais Brongniart in het hartje van Parijs de uitrusting van 14 deelnemers aan het WK Vrouwenvoetbal 2019 voorgesteld tijdens een spetterende kleurrijke modeshow waarbij Nike niet alleen voetbalsters maar ook de vrouwen in de sport in de kijker plaatste.

Foto – (c) Nike

De 14 landen die op het komende WK Vrouwenvoetbal 2019 in Frankrijk in een uitrusting van Nike spelen zijn Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Engeland, WK-organisator Frankrijk, Nederland, Nieuw Zeeland, Nigeria, Noorwegen, regerend wereldkampioen Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zuid-Korea dat op vrijdag 7 juni 2019 om 21 uur in het Parc des Princes het openingduel speelt tegen het gastland!

Bekijk een korte video rond deze modeshow met dank aan Nike:

Voor nog meer over dit evenement kan U terecht via:
Fashionnetwork.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

De Belgische Gouden Schoen en Belgian Red Flame Tessa Wullaert speelt voortaan met schoenen van Adidas. Foto – (c) Adidas/TW

PS: Ook nog meegeven dat de tweevoudige Belgisch Gouden Schoen en Belgian Red Flame Tessa Wullaert (Manchester City) zopas een overeenkomst tekende om voortaan op schoenen van Adidas te spelen.

Share