Share

Na de zware pandoering op zaterdag 13 april 2019 thuis tegen FWS Woluwe moest vrouwelijk blauw-zwart op dinsdagavond 16 april 2019 een inhaalwedstrijd spelen op bezoek bij SC Eendracht Aalst. Club Brugge had maar één opdracht ‘Bluvn goan’ en winnen om zo het titelfeest van Fémina White Star Woluwe nog even uit te stellen.

U kan een samenvatting van de wedstrijd bekijken met dank aan Siebe Cambier:

Club Brugge won dus met 1-2 dankzij doelpunten in de eerste helft van topschutter Charlotte Laridon (0-1, 35ste minuut) en na de rust van Katinka Dubois (0-2, 74ste minuut). SC Eendracht Aalst kon de eer redden vanop de strafschopstip dankzij Henriette Awete (1-2, 86ste minuut).

De winst zorgde ervoor dat FWS Woluwe nog geen kampioen is. Het blijft wel leider met 59 punten uit 23 duels. Dat zijn er 5 meer dan Club Brugge dat nu 54 punten uit 24 wedstrijden telt. Nu zaterdag 20 april 2019 komt Club Brugge niet in actie want het speelde eerder al uit bij Kontich (waar met 3-4 gewonnen werd). FWS Woluwe kan de titel binnenhalen als het wint op bezoek bij VC Moldavo. Op de 25ste speeldag op zaterdag 27 april 2019 speelt FWS Woluwe thuis tegen Svelta Melsele terwijl Club Brugge dan op bezoek gaat bij VC Moldavo.

Bekijk ook nog Club Brugge – FWS Woluwe via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=48199

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share