Share

Terwijl zo goed als alle mediaaandacht op woensdag 1 mei 2019 ging naar de bekerfinale bij de mannen in het Koning Boudewijnstadion tussen KAA Gent en KV Mechelen stond in het Edmond Machtensstadion van Molenbeek ook de bekerfinale bij de vrouwen in de provincie Brabant op het programma. Sporting Roosbeek-Neervelp was geen onbekende in de eindstrijd. Voor RAS Jodoigne was het een primeur.

U kan een samenvatting van Sporting Roosbeek-Neervelp – RAS Jodogine bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Sporting Roosbeek-Neervelp won onder leiding van coach Jacques Billet dus met 2-1 na goals van Laurence Mottart (0-1, 3de minuut), Cindy Versauw (1-1, 54ste minuut) en opnieuw Cindy Versauw (2-1, 69ste minuut). Het was meteen de vijfde overwinning van Sporting Roosbeek-Neervelp in de Beker van Brabant vrouwenvoetbal!

Luister naar Cindy Versauw (Sporting Roosbeek-Neervelp) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat het beloftenteam van KSK Heist op zondag 5 mei 2019 de beker van Antwerpen won na een 7-0-overwinning tegen het derde elftal van VC Moldavo.

Share