Share

Na het behalen van zowel de Engelse FA Women’s Cup, de Engelse Continental Cup als een ticket voor de UEFA Women’s Champions League 2019-2020 is het eerste seizoen van Belgian Red Flame Tessa Wullaert bij Manchester City succesvol verlopen. De tweevoudige Gouden Schoen keert nu vrijdag 17 mei 2019 even terug bij haar ex-club SV Zulte Waregem.

Foto – (c) SV Zulte Waregem

Tessa Wullaert mag allereerst de aftrap geven in het Regenboogstadion van het laatste duel in play-off 2 van SV Zulte Waregem tegen Union Saint-Gilloise, de verrassende halve finalist in de Beker van België van het bijna voorbije seizoen. Na de wedstrijd is er ook een afterparty onder de noemer Essevee Ladies Night. Daar zal ze o.a. spreken over haar eerste seizoen in Engeland.

Manon De Bart, die hier op weg naar doel gaat in een oefenduel tegen OH Leuven, is ook aanwezig op de Ladies Night van Essevee! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Maar er zullen nog meer belangrijke vrouwen aanwezig zijn op de Afterparty namelijk Justine Dejonckheere (presentatrice, model, actrice en Miss België 2011), Mieke Declercq (bestuurslid van SV Zulte Waregem en het enige vrouwelijke lid in de Raad van Bestuur van de KBVB) en de voetbalsters Manon de Bart en Julie Devos (respectievelijk spits en captain van vrouwelijk Essevee). U kan hen allen aan het woord horen tijdens de Essevee Ladies Night waarvoor U nog kan inschrijven via business@essevee.be. De all-in prijs is 40 euro.

Voor nog meer hierover ga naar: https://www.facebook.com/esseveelive/videos/375324249746666/

Voor meer over de FA Women’s Cup Final 2019 met Tessa Wullaert ga naar: http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=48989

Ook nog meegeven dat Tessa Wullaert van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 mei met de Belgian Red Flames op stage gaat naar Griekenland met ook een oefenwedstrijd tegen dat land. De week nadien op zaterdag 1 juni 2019 sluit het seizoen af met een oefeninterland tussen België en WK-deelnemer Thailand in Leuven.

Voor meer daarover en tickets voor dat laatste oefenduel kan U terecht via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=49083

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Eerder dit seizoen ging Tessa Wullaert ook al op bezoek bij haar ex-club Standard. Daar gaf ze op vrijdag 19 april 2019 de aftrap van het duel in Play-off 1 tussen Standard en KRC Genk dat op 1-3 eindigde.

Share