Riana Nainggolan heeft haar eerste doelpunt van het seizoen gescoord in de Serie A Fémminile met Res Roma tegen AGSM Verona. Het werd 2-2 en Riana lukte de 2-1 vijf minuten voor het einde nadat ze in de eerste helft al de assist gaf voor het eerste doelpunt van Res Roma dat gemaakt werd door de captain van de ploeg Vanessa Nagni.

Riana trapt met links haar eerste van het seizoen tegen de netten! Foto - (c) Sun & Heart

Riana trapt met links haar eerste van het seizoen tegen de netten! Foto – (c) Sun & Heart

Res Roma – AGSM Verona werd dus 2-2 na doelpunten van Vanessa Nagni 1-0 (27ste minuut), Cecilia Salvai 1-1 (42ste minuut), Riana Nainggolan 2-1 (85ste minuut) en Tatiana Bonetti 2-2 op strafschop (86ste minuut).

De topper tussen Brescia, kwartfinalist in de UWCL en daarin tegenstander van VfL Wolsburg waar Belgian Sparkle Red Flame Tessa Wullaert speelt, en Mozzanica eindigde vandaag op 1-1. In de eerste minuut al bracht topschutster en Italiaans international Valentina Giacinti de bezoekers op voorsprong met haar 26ste doelpunt van het seizoen (0-1, 1ste minuut) maar vijf minuten na de rust zorgde Paige Williams voor de gelijkmaker (1-1, 50ste minuut).

Dit waren alle uitslagen op de 15de speeldag in de Serie A Fémminile:
Brescia – Mozzanica 1-1;
Res Roma – ASGM Verona 2-2;
Pink Bari – Fiorentina 1-5;
Tavagnacco – Sud Tirol 5-1;
Vittorio Veneto – San Bernardo Luserna 3-3;

In de stand zijn Brescia en Mozzanica leider met 36 punten, Fiorentina volgt op 3 punten, AGSM Verona op 4. Tavagnacco op 8. San Zaccaria is 6de met 20 punten, Res Roma staat 7de met 13 punten en San Bernardo Luserna heet als 8ste 12 punten. Sud Tirol en Vittorio Veneto delen de 9de plaats met 11 punten en Riviera di Romagna is 11de met 10 punten. Pink Bari sluit de rij met 7 punten.

Riana in het shirt van Res Roma tijdens het duel van de 15de speeldag in de Serie A Fémminile tegen AGSM Verona! Foto - (c) Sun & Heart

Riana in het shirt van Res Roma tijdens het duel van de 15de speeldag in de Serie A Fémminile tegen AGSM Verona! Foto – (c) Sun & Heart

Op zaterdag 19 maart 2016 ontvangt Res Roma op de volgende speeldag in de Serie A Femminile Riviera di Romagna.

Bekijk de video met de goal van Riana Nainggolan na 1 min 31 sekonden met dank aan AGSM Verona:

PS: Riana Nainggolan was op deze zondag 13 maart 2016 overigens ook uitgenodigd voor het duel in de Serie A tussen Udinese en AS Roma (waar ook haar tweelingbroer en Rode Duivel Radja speelt) als tifosi inviata. Ze was te gast in een programma op Rai 2 met als thema ‘Quelli che il calcio’