Share

Recent was er de Algarve Cup 2016 en volgende week dinsdag 29 maart 2016 spelen de Rode Duivels een oefenduel tegen Portugal maar in het verleden kwamen ook onze Belgian Red Flames al tegenover het vrouwenteam uit dat land te staan. Vanaf nu kan U het voetballeven van Carole da Silva Costa, de 25-jarige centrale verdediger van Portugal en van het Duitse BV Cloppenburg die ooit op het Kiel vanuit een vrije trap tegen België scoorde, bekijken op video.

Misschien is het ook een idee voor de Belgische vrouwelijke voetballers om hun voetbalcarrière in de toekomst met videomateriaal te illustreren.

Bekijk de video van Carole Costa:

Portugal speelt op vrijdag 8 april 2016 de volgende EK-kwalificatieinterland op weg naar Nederland 2017 thuis tegen Spanje in het Estádio Complexo Desportivo Covilhã en dat om 18 uur lokale tijd (19 uur bij ons). U zal dat duel rechtstreeks kunnen bekijken via de zender TVI24. Daarna kan U de Belgian Red Flames aan het werk zien in de EK-kwalificatieinterland tegen Engeland via BBC 2! (aftrap 21u onze tijd).

Share