Share

Op woensdag 23 maart 2016 zouden de Belgian Red Flames beginnen aan de voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatieinterland op vrijdag 8 april 2016 in het New York Stadium van Rotherham op bezoek bij Engeland. Maar de gebeurtenissen van dinsdag 22 maart 2016 met de terroristische aanslagen op de luchthaven van Zaventem en de metro van Brussel hebben ervoor gezorgd dat deze training afgelast werd. Ook de nationale detectie van de WU14 en de vriendschappelijke wedstrijd van de WU15 voor woensdag 23 maart 2016 werden inmiddels afgelast!

Wel nog melden dat men zich kandidaat kan stellen om met de Belgian Red Flames het veld op te lopen voor de EK-kwalificatieinterland van dinsdag 12 april 2016 in Leuven tegen Estland en dat de EK-kwalificatieinterland Engeland – België van vrijdag 8 april 2016 rechtstreeks te zien zal zijn via BBC2 vanaf 20 uur 55 onze tijd!

Alle informatie daarover kan U vinden via deze link:

Website KBVB

Lees ook nog over de Belgische U17:
Vrouwenteam.be

PS: Ook nog melden dat afgelopen nacht Jean Cornelis, de legendarische linksachter van RSC Anderlecht die tussen 1958 en 1971 maar liefst zeven landstitels veroverde en 19 keer het shirt van de Rode Duivels droeg de voorbije nacht overleden is. Hij werd geveld door een hartaanval toen hij een wedstrijd van het vrouwenteam van de club bijwoonde, aldus voorzitter Roger Vanden Stock op de website van paars-wit. Ook hier drukken wij ons medeleven uit aan de familie.

Lees het bericht op de website van RSC Anderlecht:
Website RSC Anderlecht
en via:
La DH/Les Sports

Share