Share

In de eerste provinciale Antwerpen stond afgelopen zaterdag 1 februari 2020 de topaffiche op het programma tussen Noorse SV, de tweede in de stand, en KVV Vosselaar, al van het begin van het seizoen aan de leiding in deze reeks.

SV Noorse staat bijeen voor de aftrap van hun wedstrijd van de laatste kans tegen KVV Vosselaar! Foto – (c) Der Alte Dirk

Noorse SV was de maand januari 2020 onder leiding van trainer Eric Van Aerden slecht geëindigd want het verloor op zaterdag 25 januari 2020 nog op bezoek bij Loenhout SK (2-1) waardoor de kloof met KVV Vosselaar, dat dit seizoen gecoacht wordt door Rudi Boes, voor hun onderlinge duel al opgelopen was tot 7 punten. Ze moesten dus eigenlijk winnen op de 19de speeldag om deze competitie nog een beetje spannend te houden. Na een kwartier wedstrijd zag het er goed uit voor de thuisploeg toen een hoekschop via Marthe De Beukelaer en het gezicht van een speelster van Vosselaar in doel ging (1-0, 14de minuut) maar de bezoekers konden via hun spits Cartiche Tournier nog voor de rust de bordjes in evenwicht brengen (1-1, 42ste minuut). In de tweede helft bleef die stand lang op het scorebord staan alhoewel de bezoekers dominanter waren. Ze konden echter pas tegen het einde van de wedstrijd via Lara Lenaerts voor de beslissing zorgen (1-2, 83ste minuut).

Lara Lenaerts lukte het beslissende doelpunt! KVV Vosselaar mag stilaan beginnen denken aan de titelviering! Foto – (c) Der Alte Dirk

Met nog 7 wedstrijden te spelen heeft KVV Vosselaar nu 53 punten uit 19 wedstrijden. Noorse SV volgt nu op 10 punten van de leider. Blauwvoet Oevel heeft als derde inmiddels 20 punten achterstand. Op zaterdag 8 februari 2020 ontvangt KVV Vosselaar om 12u30 al KVK Westmalle. SV Noorse gaat om 15 uur op bezoek bij K. Hove Sport en Blauwvoet Oevel speelt ook om 15 uur uit bij Loenhout SK.

Bekijk het openingsdoelpunt op video met dank aan Der Alte Dirk:

Openingsgoal SV Noorse – KVV Vosselaar 01/02/2020

Lees nog meer over Noorse SV – KVV Vosselaar via:

KVV Vosselaar

Bekijk de website van Noorse SV:

Noorse SV

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share