Share

Op de dag dat de Rode Duivels onder leiding van bondscoach Marc Wilmots hun tweede oefeninterland spelen in het Koning Boudewijnstadion tegen Finland in de laatste rechte lijn richting het EK 2016 in Frankrijk ging collega Christian Vandenabeele voor Sport/Voetbal Magazine op zoek naar de roots van Rode Duivel Divock Origi.

Op pagina 150 van de editie nr 22 van woensdag 1 juni 2016 komt ook plots het vrouwenvoetbal aan bod. In de familie Origi schuilt mogelijk een toekomstige ster van het Amerikaans nationaal vrouwenvoetbalteam. Haar naam is Caitlyn Origi, de dochter van Gerald Origi die een broer is van Mike Origi. Caitlyn is dus de nicht van Divock Origi. Zij speelt op dit ogenblik voetbal in de Verenigde Staten maar ze heeft nog geen selekties achter haar naam dus wie weet als de KBVB er een beetje vaart achter steekt kan ze straks ooit voor de Belgian Red Flames aantreden?

Lees ook nog via:

Mpasho.ke

Het duel van de Rode Duivels tegen Finland kan U live volgen via VTM of RTBf met aftrap om 20 uur 45.

Lees over de 23 Rode Duivels voor het EK 2016 in Frankrijk:
Website KBVB

PS: Ook nog melden dat U op vrijdag 3 juni 2016 het duel van de Belgian Red Flames in Tartu tegen Estland dat onder leiding staat van de Oostenrijkse scheidsrechter Barbara Poxhofer kan volgen via:
Website UEFA – Match Centre EK-Kwalificatie 2017 – Groep 7

Share