Share

Het vrouwenvoetbalteam van KSOC Maria-ter-Heide zorgde op zaterdag 3 september 2016 voor een indrukwekkend debuut in de tweede klasse B van het Belgische vrouwenvoetbal. Op bezoek bij het derde elftal van Standard won het met ruime cijfers. Opvallend was dat alle 6 goals door Mariska Hufkens gescoord werden.

Er waren een pak high fives voor Mariska Hufkens op de Académie Robert Louis-Dreyfus! Foto - (c) MTH

Er waren een pak high fives voor Mariska Hufkens op de Académie Robert Louis-Dreyfus! Foto – (c) MTH

Mariska was vorig seizoen al de beste schutter in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal met maar liefst 45 doelpunten en ook bij de start van het nieuwe seizoen liet ze de teller meteen flink omhoog gaan. Bij de rust had ze al een zuivere hat-trick gescoord tweemaal na een assist van Thais Oosters en tussendoor op aangeven van Babs Franken (0-1, 23ste minuut, 0-2, 38ste minuut en 0-3, 44ste minuut). Na de pauze scoorde ze eerst uit vrije trap (0-4, 66ste minuut), vervolgens vanop de strafschopstip (0-5, 77ste minuut) en dan nog vlak voor tijd op aangeven van Stephanie Ehlen het nummer zes van de namiddag voor haar club en voor zichzelf (0-6, 87ste minuut)!

Toekomende zaterdag 10 september 2016 speelt Maria-ter-Heide op de tweede speeldag thuis tegen Rapide Wezemaal! De aftrap is om 13 uur!

Luister naar Mariska Hufkens voor het begin van het seizoen:

Lees het wedstrijdverslag van Standard C – Maria-ter-Heide via:
Website KSOC Maria-ter-Heide

Voor alle uitslagen op de eerste speeldag in tweede klasse:
Vrouwenteam.be

Share