Share

Het Engelse nationale vrouwenvoetbalteam is op maandagavond 19 september 2016 met een beetje vertraging aangekomen in Leuven. De vlucht was nog op tijd maar door de kijkfiles bij de takelwerken na het ongeval in Bertem liep de afspraak op het voetbalveld Den Dreef een klein beetje uit.

Bondscoach Mark Sampson geeft een interview aan collega's van de Engelse media! Foto - Vrouwenteam.be / MaMPict

Bondscoach Mark Sampson geeft een interview aan collega’s van de Engelse media! Foto – Vrouwenteam.be / MaMPict

Het team van bondsoach Mark Sampson kwam met de technische staf en alle speelsters gewoon even een kijkje nemen naar het veld waarop echter niet getraind werd. Ze zijn er echter wel op gebrand om revanche te nemen voor het 1-1-gelijkspel in Rotherham begin april van dit jaar wat veelbelovend is voor de wedstrijd van dinsdag 20 september 2016.

Enthousiaste Belgian Red Flames voor de groepsfoto bij de ochtendtraining maandag in Leuven! Foto - Vrouwenteam.be / MaMPict

Enthousiaste Belgian Red Flames voor de groepsfoto bij de ochtendtraining maandag in Leuven! Foto – Vrouwenteam.be / MaMPict

Er zijn nog tickets verkrijgbaar via de website van de KBVB. U kan de allereerste selektie Belgian Red Flames die een EK-eindronde haalde aan het werk zien in een duel voor de groepswinst. Tijdens de training maandagvoormiddag was er in elk geval veel enthousiasme te merken!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam TV

Share