Share

De Belgian Red Flames U17 zijn op donderdag 22 september 2022 onder leiding van bondscoach Thomas Jansen in groep 2 van League A op weg naar het EK 2023 in Estland met een nederlaag begonnen. In het Estadi Olimpic Camilo Cano in La Nucia verloren ze met ruime 4-0-cijfers tegen Spanje!

Bekijk een samenvatting dankzij SeFutbol:

De Spaanse doelpunten werden gescoord door Cristina Redondo (1-0, 15de minuut), Lorena Cubo Barroso (3-0, 40ste minuut) en Celia Segura (4-0, 86ste minuut). In de andere wedstrijd won Polen tegen Griekenland met 3-0.

Op zondag 25 september 2022 staat de tweede speeldag op het programma met Griekenland – België om 11u30 in het Estadio Polideportivo Municipal Pau Gasol van l‘ Alfaz del Pi en Spanje – Polen om 18 uur. Op de derde speeldag op woensdag 28 september 2022 zijn de wedstrjiden Polen-België ook in het Estadio Polideportivo Municipal Pau Gasol van L’ Alfaz del Pi en Griekenland-Spanje allebei om 12 uur ‘s middags!

Lees nog meer hierover via:

UEFA.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 
 
Share