Share

Het beloftenteam van KRC Genk Ladies heeft zich als laatste team geplaatst voor de achtste finales van de Beker van BelgIë. Het won de uitgestelde zestiende finale tegen een andere eersteklasser KVK Tienen.

De Genkse beloften onder leiding van Jurgen Vanhaeren maakten aan de Gouverneur Alex Galopinlaan in Genk al voor de rust het verschil tegen KVK Tienen met doelpunten van Jorien Voets (16de minuut), Gwen Duijsters (21ste minuut) en Kelsey Geraedts (29ste minuut). Na de rust dreven Gwen Duijsters (52ste minuut) en een zuivere hat-trick van Chiara Wielockx (71ste, 75ste en 90ste minuut) de score op tot 7-0, de eindstand ook!

Het beloftenteam van KRC Genk Ladies is zo naast KSK Voorwaarts Zwevezele, Kontich en de beloftenteams van KAA Gent Ladies, Standard en OH Leuven de zesde eersteklasser die bij de laatste zestien zit voor de loting van de achtste finales van de Beker van België.

Bekijk alle uitslagen in de zestiende finales van de Beker van België via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share