Share

Op vrijdag 21 en dinsdag 25 oktober 2016 staan de play-offs voor het laatste ticket voor het EK 2017 in Nederland op het programma tussen Portugal en Roemenië. Beide landen hebben inmiddels bekendgemaakt waar die zullen gespeeld worden.

Op vrijdag 21 oktober 2016 is het Estadio do Restelo in Belem, de thuishaven van Belenenses waar ook al de UWCL-finale 2014 werd gespeeld, het decor voor de heenwedstrijd van Portugal.

Het stadion Dr Constantin Radulescu kreeg de terugwedstrijd van de play-off voor het EK Vrouwenvoetbal 2017 toegewezen! Foto - (c) WorldStadiums.com

Het stadion Dr Constantin Radulescu kreeg de terugwedstrijd van de play-off voor het EK Vrouwenvoetbal 2017 toegewezen! Foto – (c) WorldStadiums.com

De terugwedstrijd vier dagen later op dinsdag 25 oktober 2016 in Roemenië zal plaatsvinden in het Dr. Constatin Radulescu stadion van Cluj-Napoca waar eerder CFR Cluj al UEFA Champions League speelde!

De Belgian Red Flames zijn al geplaatst voor het EK 2017 in Nederland. Ook nog melden dat U de loting op dinsdag 8 november 2016 in Rotterdam rechtstreeks zal kunnen bekijken via Eurosport en uiteraard ook via de website van de UEFA!

Lees meer over de kwalificatie van de Belgian Red Flames via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be
Voor interviews met Belgische en internationale speelsters kan U terecht op:
Vrouwenteam TV

Share