Wuustwezel – KSK Voorwaarts Zwevezele 4-3;

KRC Genk Ladies B – FW Diksmuide Merkem 4-0;

ASE de Chastre – Kontich 0-5;

SV Zulte Waregem B – RSC Anderlecht B 1-3;

Zondag gespeeld:

OH Leuven B – KVK Tienen 1-2;

Kontich won en blijft leider met nu 31 punten uit 11 wedstrijden voor het beloftenteam van Standard dat 28 punten telt uit 12 duels. KSK Voorwaarts Zwevezele en KVC Westerlo Ladies hebben als derde en vierde allebei 23 punten uit 12 wedstrijden.

FW Diksmuide Merkem B – KVE Drongen 1-7;

KHO Wolvertem Merchtem is leider met 28 punten uit 11 wedstrijden, Club Brugge is tweede met 25 punten uit 10 duels en KVK Svelta Melsele staat op de derde plaats met 24 punten uit 11 wedstrijden en KVE Drongen staat vierde met evenveel punten uit evenveel duels!

FC Irlande Auderghem – Ren. AEC Mons Ladies B 2-1;

FC Alken behield ook na 11 duels het maximum van de punten 33 op 33. Het beloftenteam van KV Mechelen is tweede met 27 op 33, RUS Loyers is mooi derde met 24 op 33.

KRC Genk Ladies bye;

OHL Women blijft leider met 33 op 33, het heeft 3 punten voorsprong op RSC Anderlecht en 12 op KRC Genk Ladies dat een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Foto’s van alle wedstrijden uit de Women’s Lotto Super League kan U bekijken via:

PS: Op het WK 2022 in Qatar verloren de Rode Duivels op zondag 27 november 2022 tegen Marokko met 0-2 na doelpunten van Abdelhamid Sabiri (0-1, 73ste minuut uit een vrije trap) en van Zakaria Aboukhla (0-2, 90ste + 2′ minuut na een assist van Hakim Ziyech). Het was de 50ste eindrondewedstrijd ooit van België op een WK bij de mannen maar dat werd dus geen succes. In het andere duel won Kroatië met 4-1 tegen Canada. Het team van coach John Herdman, dat voorlopig de snelste goal van dit WK lukte en hun allereerste ooit op een WK-eindronde via Jonathan Davies na 1 minuut en 8 seconden, is nu nadat het ook al tegen België met 1-0 verloor als tweede land op dit WK uitgeschakeld. Voor gastland Qatar was dat afgelopen vrijdag al het geval! Donderdag 1 december 2022 om 16 uur speelt België de laatste wedstrijd in de groepsfase van het WK 2022 tegen Kroatië.