Share

De laatste wedstrijd van 2022 in de Women’s Lotto Super League tussen herfstkampioen OHL Women en Club YLA leverde niet alleen een toeschouwersrecord op. Dat aantal kwam op 1.794 te staan. De wedstrijd kreeg de naam ‘de Warmste Match’. De aktie voor de Warmste Week die in het teken stond van de kansarmoede leverde uiteindelijk 10.000 euro op.

U ziet de delegatie van OHL Women bij Kawtar en Sander! Foto – (c) VRT / De Warmste Week

Dat bedrag werd de week nadien op zaterdag 24 december 2022 op het podium in Hasselt overhandigd door Red Flame Ella Van Kerkhoven, coach Jimmy Coenraets, Maarten Timmermans en nog enkele andere mensen van OHL Women aan Sander & Kawtar van MNM. Geven we nog mee dat OHL Women dat duel tegen Club YLA met 5-1 won waardoor ze toekomende zaterdag 14 januari 2023 met een punt voorsprong beginnen aan de wedstrijd van de 16de speeldag in de Women’s Lotto Super League. De aftrap op de Banqup Campus in Oud-Heverlee is om 13 uur 30!

In het Lotto Park won OHL Women met 2-3 tegen RSC Anderlecht, hier met Marie MInnaert aan de bal. Iedereen kijkt nu al uit naar het resultaat van de wedstrijd in Oud-Heverlee! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Foto’s van alle wedstrijden in de Women’s Lotto Super League kan U bekijken via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

 

Share