Share

Eleven Sports maakte in aanloop naar de topper tussen OHL Women en RSC Anderlecht een portret van Stefania Vatafu, de Roemeense international van RSC Anderlecht. Zij scoorde eind vorig seizoen immers het doelpunt van de titel voor RSC Anderlecht op bezoek bij OHL Women.

Stefania Vatafu aan de bal voor Roemenië op vrijdag 18 september 2020 in Leuven tegen de Belgain Red Flames! Stefania speelde inmiddels al meer dan 100 interlands voor haar land! Foto – (c) Sportpix.be /

Sinds ze in Brussel voetbalt, ze kwam in de zomer van 2018 over van UDG Tenerife, is ze heel belangrijk voor vrouwelijk paars-wit en eigenlijk had ze al altijd moeten genomineerd zijn voor de Gouden Schoen maar aangezien buitenlandse speelsters in de Belgische competitie daar niet voor in aanmerking komen kan ze deze trofee voorlopig ook niet winnen. Ze won in België wel al vier keer op rij de landstitel en één keer de Beker van België!

U kan het portret van Eleven Sport bekijken via:

Afgelopen weekend speelde vrouwelijk Anderlecht in een topper zonder veel kansen op bezoek bij OHL Women gelijk (0-0). Op vrijdag 20 januari 2023 ontvangen ze in Zaventem op de 17de speeldag in de Women’s Lotto Super League SV Zulte Waregem. De aftrap is om 20 uur.

Bekijk foto’s van alle wedstrijden uit de Women’s Lotto Super League via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share