Vier dagen nadat ze thuis hadden gewonnen tegen Royal Ixelles Sporting Club mocht vrouwelijk Union zich opmaken voor een bezoek aan het provinciale team van Fémina White Star Woluwe. Het team van coach Karim Attanjaoui had met 38 punten uit 15 duels slechts vier punten achterstand op de leider die onder leiding staat van trainer Thomas Otuszewski.

Bekijk de interviews met de coaches voor de aftrap van dit duel dankzij Vrouwenteam TV:

Kijk naar de samenvatting van deze wedstrijd die voor een groot deel onder de stromende regen plaatsvond dankzij Vrouwenteam TV:

R. Union SG won dus met 1-2 op bezoek bij het provinciale team van FWS Woluwe dankzij doelpunten in de tweede helft van Charline Deswaef op strafschop (0-1, 56ste minuut) en een tweede goal van Rachel Depature na een assist van Aurélie Stock (0-2, 63ste minuut). De thuisploeg lukte de aansluitingstreffer via Alexia Dupuis (1-2, 75ste minuut) maar verder dan dat kwam het niet meer. Magaly Guiteras stond bij afwezigheid van de eerste doelvrouw voor de gelegenheid in het doel bij de thuisploeg!