Share

Nicky Evrard won op woensdag 25 januari 2023 in de Antwerp Expo aan de Jan Van Rijswijcklaan in Antwerpen als eerste Belgische doelvrouw de Gouden Schoen. Op vrijdag 27 januari 2023 stond ze al terug op het veld en dat in het Fallonstadion van Sint-Lambrechts-Woluwe.

Nicky Evrard ontving bloemen in Woluwe van Taika De Koker (helemaal links). Naast haar Eric Bott (de schepen van jeugd, sport en werkgelegenheid in Sint-Lambrechts-Woluwe), scheidsrechter Sylvie Deckers, de assistent-scheidsrechters Mohamed Tesouli en Romain Delree, ,Nicky Evrard zelf, voorzitter Jean-Jacques Collin (voorzitter FWS Woluwe) en Sari Kees (captain OHL Women). Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Daar kwam ze in de competitiewedstrijd met OHL Women in de Women’s Lotto Super League in actie tegen Fémina White Star Woluwe. Het moment op de doelvrouw van het EK 2022 in Engeland ook op deze website in de kijker te plaatsen.

Bekijk de opwarming van Nicky Evrard in Woluwe dankzij Vrouwenteam TV:

Net voor de aftrap kreeg Nicky Evrard bloemen namens FWS Woluwe uit handen van Taika De Koker. Ook dat moment kan U bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Na de wedstrijd die OHL Women met 0-2 won was het tijd om handtekeningen uit te delen aan enkele fans en voor een interview. U dat kan U zien dankzij Vrouwenteam TV:

Nicky Evrard is de komende weken uiteraard nog te zien in de competitiewedstrijden met OHL Women op zaterdag 4 februari 2023 in Oud-Heverlee tegen KAA Gent Ladies en in internationale wedstrijden met de Belgian Red Flames te beginnen vanaf half februari 2023 op de Arnold Clark Cup in Engeland.

Lees nog meer over de Gouden Schoen van Nicky Evrard via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share