Share

Terwijl in België wedstrijden voor de play-offs in de Women’s Lotto Super League werden gespeeld stonden er op dinsdag 21 maart 2023 ook twee heenwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League op het programma.

 

FC Barcelona won met het kleinste verschil op bezoek bij AS Roma in het Stadio Olimpico dat 39.454 toeschouwers mocht verwelkomen voor deze topaffiche waardoor er meteen een nieuw toeschouwersrecord mocht genoteerd worden voor het vrouwenvoetbal in Italië. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Salma Paralluelo in de 34ste minuut (0-1).

U kan de volledige wedstrijd AS Roma – FC Barcelona bekijken dankzij DAZN:

In het avondduel in de Allianz Arena van München won Bayern München ook met het kleinste verschil thuis tegen Arsenal. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Lea Schüller (1-0, 39ste minuut).

U kan de volledige wedstrijd Bayern München – Arsenal bekijken dankzij DAZN:

Op woensdag 22 maart 2023 staan de volgende twee kwartfinales op het programma. Olympique Lyonnais ontvangt Chelsea met aftrap om 18u45. Paris Saint-Germain speelt om 21 uur in het Parc des Princes thuis tegen VfL Wolfsburg. Alle duels zijn te bekijken via het You Tube kanaal van DAZN. De terugwedstrijden zijn volgende week woensdag 29 en donderdag 30 maart 2023. De finale is op zaterdag 3 juni 2023 in Eindhoven.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share