Een dag na het verlies van de Belgian Red Flames tegen Denemarken kwamen ook de twee andere tegenstanders uit groep A op het EK 2017 in actie in een oefenduel.

Nederland ontving in het Koning Willem II-stadion van Tilburg daar waar het ook tegen de Belgian Red Flames zal voetballen Engeland. Vrouwelijk Oranje verloor voor de derde keer op rij na een doelpunt een kwartier voor het einde van de wedstrijd van de voor Tony Duggan ingevallen Jodie Taylor (0-1, 75ste minuut). Het was de 3de nederlaag op rij voor vrouwelijk Oranje op weg naar het EK 2017 na eerder verlies op bezoek bij Duitsland (4-2) en in België (3-2) afgelopen donderdag 24 november 2016.

Bekijk de samenvatting van het duel met dank aan KNVB / Fox Sports:

Luister naar de doelpuntenmaker Jodie Taylor (Engeland & Arsenal):

Luister naar doelvrouw Loes Geurts (Nederland & PSG):

Luister naar Tony Duggan (Engeland & Manchester City):

Luister ook nog naar Stefanie van der Gragt (Nederland & Bayern München) met dank aan Luc Calleeuw:

Luister naar Jill Scott (Engeland & Manchester City) met dank aan Luc Calleeuw:

Luister naar de persconferentie van bondscoach Mark Sampson (Engeland) met dank aan Luc Calleeuw:

Luister naar Sisca Folkertsma (Nederland & PSV) met dank aan Luc Calleeuw:

Noorwegen oefende zonder echte bondscoach (Leif Gunnar Smerud trainde voor de gelegenheid dit duel) in Chemnitz tegen Europees en Olympisch kampioen Duitsland. Het werd een gelijkspel 1-1 na doelpunten van Ada Hegerberg voor Noorwegen (0-1, 13de minuut) en van Josephine Henning met een kopbal voor Duitsland na een vrije trap van Dzsenifer Marozsan, die later wel geblesseerd uitviel na een contact met Maren Mjelde (1-1, 32ste minuut).