Share

Veel toeschouwers waren er niet op maandagavond 28 november 2016 in het vrieskoude Tubeke voor het laatste oefenduel van de Belgian Red Flames in dit kalenderjaar tegen een fysiek en technisch sterk Denemarken.

Na de winst afgelopen donderdag 24 november 2016 in Leuven waren de verwachtingen naar de Belgian Red Flames misschien al iets te hoog gespannen. Het verlies toont in elk geval aan dat er nog veel werk aan de winkel is wil het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam onder leiding van bondscoach Ives Serneels een goed figuur slaan op het EK 2017 in Nederland!

Indien ook U niet op de wedstrijd aanwezig kon zijn dan kan U hier nog eens de doelpunten van dit duel bekijken met dank aan Proximus TV:

Luister naar Davinia Vanmechelen (België):

Luister naar Pernille Harder (Denemarken):

Luister naar Tessa Wullaert (België):

Voor een kort wedstrijdverslag kan U hier terecht:
Vrouwenteam.be

Voor de fotoreportage van Dirk Vuylsteke rond België – Denemarken kan U terecht op:
Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog meldan dat U op dinsdag 29 november 2016 om 16 uur op ZDF terecht kan voor het oefenduel Duitsland – Noorwegen terwijl Nederland om 19 uur in Tilburg vriendschappelijk speelt tegen Engeland!

Voor meer over Duitsland – Noorwegen:
ZDF.de

Share