Share

Op de openingsdag van de nieuwe tweede klasse, de Interprovinciale Voetbal Vlaanderen Reeks A, moest RWDM Girls meteen op bezoek bij Leeuw Brucom. Een regionale derby die voor flink wat spanning kon zorgen. De wedstrijd moest echter in extreme weersomstandigheden, het was een dag waarop het eigenlijk veel te warm was om te voetballen, gespeeld worden.

U kan een samenvatting van Leeuw Brucom – RWDM Girls bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

RWDM Girls won dus onder leiding van de nieuwe coach Indyana Van Camp met 0-3 op bezoek bij Leeuw Brucom dankzij doelpunten in de eerste helft van Yasémin In (0-1, 32ste minuut) en van Nouhaila El Montaser (0-2, 35ste minuut). In de tweede helft zette Nouhaila El Montaser met haar tweede goal van de namiddag de eindstand op het bord (0-3, 75ste minuut). Christian Agneessens, de coach van Leeuw Brucom, moest na het einde van de wedstrijd echter vaststellen dat een van zijn nieuwkomers dit seizoen Aline Deneumoustier die de overstap maakte van R. Union SG naar het ziekenhuis moest afgevoerd worden met uitdrogingsverschijnselen.

Luister naar Yasémin In (RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Indyana Van Camp (coach RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Christian Agneessens (Leeuw Brucom) dankzij Vrouwenteam TV:

Nog meegeven dat RWDM Girls in het komende seizoen vanaf dinsdag 19 september 2023 elke dinsdag zal te zien zijn in het programma ‘Iedereen Beroemd’ net na het journaal van de VRT tussen 19u40 en 20u10.

Bekijk alle uitslagen van de openingsdag in de Interprovinciale reeksen via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share