Share

Na de dubbele ontmoeting van de Belgian Red Flames tegen Engeland in de UEFA Women’s Nations League mag het Belgische vrouwenvoetbal zich ook opmaken voor een dubbele ontmoeting tussen regerend landskampioen RSC Anderlecht en titelfavoriet OHL Women. Beide teams ontmoeten mekaar al op zaterdag 4 november 2023 in competitieverband en nu heeft de loting voor de Beker van België op deze woensdag 25 oktober 2023 beide teams een week later ook tegenover mekaar geplaatst in de achtste finales van de Beker van België. Nog meegeven dat bekerhouder Standard in de vorige ronde al uitgeschakeld werd door Club YLA. Hieronder kan U het resultaat van de loting voor de achtste finales van de Beker van België 2023/24 bekijken met wedstrijden die in principe op zaterdag 11 november 2023 op het programma staan.

Het kan een bekernamiddag worden aan de Olympische Dreef in Anderlecht want ook het beloftenteam mag in de achtste finales thuis spelen! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Dit is het volledige programma voor zaterdag 11 november 2023:

KRC Genk Ladies B (1) – Ren. AEC Mons Ladies (1);

KVC Westerlo Ladies (1) – KAA Gent Ladies;

RSC Anderlecht – OHL Women;

Club YLA – FC Alken (1);

KRC Genk Ladies – OH Leuven B (1);

Olsa Brakel (1ste prov. OVL) – KV Mechelen;

FWS Woluwe – Sporting de Charleroi;

RSC Anderlecht B (1) – SV Zulte Waregem;

Bekijk nog eens alle resultaten en hoogtepunten van de 1/16de finales via:

Vrouwenteam.be

***Nog meegeven dat Standard de bekerhouder was als winnaar van de finale van het seizoen 2022/23 op Sclessin tegen KRC Genk Ladies.

Voor meer over die bekerfinale 2022/23 kan U terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share