Share

Terwijl alle ogen gericht waren op het midweekse Europese voetbal was het vanaf donderdag 14 december 2023 ook mogelijk om het stickeralbum Pro League 2024 van Panini België te bestellen. Het is inmiddels al de tweeënvijftigste keer dat dit album op de markt komt en net als de voorbije jaren is het vrouwenvoetbal ook nu weer vertegenwoordigd met de Women’s Lotto Super League naast het mannenvoetbal met de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League.

Het Panini-album van de Pro League bevat dit keer 64 pagina’s en U kan in totaal 450 stickers verzamelen. Nieuw is dat het formaat gewijzigd is. Het album en de stickers zijn groter: het is een XXL-formaat. Voor het mannenvoetbal zijn er in totaal 410 stickers waarvan er 304 voor de Jupiler Pro League zijn en 64 voor de Challenger Pro League. Er zijn wel een minder aantal stickers voor het vrouwenvoetbal want bij elke club zijn er 4 met telkens 4 foto’s op een en dezelfde sticker. Elke club kreeg zo de trainer met 15 speelsters waaronder de keeper in het boek.

U kan via de webpagina van Panini verschillende zaken bestellen. Een zakje van 5 stickers kost 0,90 euro. Een doosje van 50 zakjes met 250 stickers kost in totaal 45 euro. U kan ook meteen kiezen voor de speciale aanbieding van Panini en dat is 1 album met 100 zakjes (dus in totaal 500 stickers). Dan betaalt u 79,95 euro.

De link daarvoor kan U hieronder vinden:

Website Panini

Lees ook nog via:

Website Pro League

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share