Share

Op dinsdag 30 en woensdag 31 januari 2024 staan de laatste wedstrijddagen in de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League op het programma. In de groepen A en B is de beslissing al gevallen. Op deze dinsdag 30 januari 2024 wordt ook bekend welke drie clubs de laatste twee tickets voor de kwartfinales op weg naar Bilbao zullen veroveren.

In groep C kunnen alle vier de ploegen zich nog plaatsen voor de kwartfinales. PSG (9 punten) begint vanaf 21 uur als leider in de groep met een uitwedstrijd op bezoek bij Bayern München (6 punten), dat moet winnen om zich te kunnen plaatsen. In de andere wedstrijd neemt Ajax (7 punten) het na het gelijkspel tegen Fortuna Sittard afgelopen zaterdag 27 januari 2024 in de competitie (1-1), nu in de Johan Cruyff Arena op tegen AS Roma (5 punten).

Vanaf 18u45 zijn alle ogen echter eerst gericht op Parijs en Madrid in groep D. Paris FC (7 punten), dat eerder al Arsenal, VfL Wolfsburg en Real Madrid uitschakelde, neemt het thuis in het Stade Charléty op tegen het al geplaatste Chelsea (11 punten) terwijl het Zweedse BK Häcken (8 punten) op bezoek gaat bij het al uitgeschakelde Real Madrid (1 punt). Ook hier is de spanning verzekerd.

U kan alle wedstrijden live bekijken via DAZN:

DAZN – UEFA Women’s Champions League 2023/24

U kan alle tussenstanden en resultaten ook nog eens bekijken via:

UEFA.com – UEFA Women’s Champions League 2023/24

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: Zijn al zeker van een ticket voor de kwartfinales: FC Barcelona en Benfica (Groep A), Olympique Lyonnais en SK Brann (Groep B), Chelsea (Groep D).

 

Share