Share

Penarol Calamine heeft voor het tweede jaar op rij de Challenge Sljivo in Marche-en-Famenne gewonnen. Dit zaalvoetbalteam haalde het in de finale tegen Wallonia Club Sibret.

URN, ASE De Chastre en Racing FC Luxembourg wonnen hun groep met 12 punten op 12. Toch kwam de eindwinnaar uit groep D waar met WC Sibret en Penarol Calamine (allebei 9 op 12) ook de uiteindelijke finalisten uit voortkwamen. URN moest in de eerste kwartfinale de duimen leggen voor Penarol Calamine (3-12) terwijl Racing FC Luxembourg in de halve finale verloor tegen de titelverdediger (6-2). ASE De Chastre verloor in de andere halve finale van Sibret met 1-4. In de finale won Penarol Calamine net als in de groepswedstrijd tegen Sibret (5-4).

Voor alle resultaten kan U hier terecht:
Sljivo.be

Luister naar interviews met spelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share