Share

Op dinsdagavond 31 januari staat de 16de speeldag in de Super League op het programma. KAA Gent Ladies, de herfstkampioen in deze campagne, krijgt dan meteen het bezoek van titelverdediger Standard waarbij Belgian Red Flame Imke Courtois dit keer wel speelgerechtigd zal zijn. Deze topaffiche zal doorgaan op Neptunus in Wondelgem met aftrap om 20 uur 30. Bovendien kan U vooraf eerst komen eten.

Op het menu voor aanvang van de wedstrijd (vanaf 18u en aan 15 EURO per persoon) staat:
– Entrecote met aangepaste groenten en sausen + frieten;
– Kabeljauwhaasje met kasteelsaus en aangepaste groenten + frieten.

Wie wil inschrijven daarvoor kan dat nu al en tot uiterlijk vrijdagavond 27 januari 2017 bij Dominique.Reyns@allenovery.com. Opgelet het eten wordt niet geserveerd in de cafetaria maar wel in zaal De Zulle schuin tegenover de accommodatie van de vrouwelijke Buffalo’s.

Ook nog melden dat de inkomprijs voor de wedstrijd KAA Gent Ladies – Standard 7 euro bedraagt en dat de vrouwelijke Buffalo’s in aanloop naar dit duel wel nog oefenen op bezoek bij Achilles ’29 uit de Nederlandse Eredivisie op vrijdag 20 januari 2017. Op zaterdag 28 januari 2017 volgt dan voor KAA Gent Ladies de kwartfinale van de Beker van België met een bezoek aan eersteklasser Dames VK Egem.

Voor meer over de 15de speeldag van de Super League:
Vrouwenteam.be

Lees over de uitspraak rond het niet-speelgerechtigd zijn van Imke Courtois voor Standard in het begin van deze competitie:
Vrouwenteam.be

Voor de oefenwedstrijden in de maand januari 2017:

Vrouwenteam.be

Share