Share

Volgende week zaterdag 14 januari 2017 is het zover voor Maithé Rivera Armayones. Dan staat voor de voetbalster van HO Wolvertem Merchtem de finale van Miss Belgiê 2017 op het programma. Miss Elegantie kan als ze wint in de voetsporen treden van eerdere winnaressen van Miss België die op het voetbalveld tussen de lijnen aktief waren.

Zo speelde Goedele Liekens, de Miss België 1986, in haar jonge jaren nog in de spits bij Astrio Begijnendijk (de allereerste en drievoudige Belgische landskampioen in het vrouwenvoetbal en de voorloper van KSK Heist dat tegenwoordig in de Super League speelt) terwijl Ann Van Elsen, Miss België 2002, zolang het kon in een gemengde ploeg speelde in Mol (de huidige eersteklasser VC Moldavo werd pas opgericht in 2001) terwijl ze een supporter was van KV Mechelen waar toen nog Lei Clijsters speelde en van Diege Armando Maradona die toen bij Napels het mooie weer maakte!

Luister naar Ann Van Elsen in de zomer van 2008 toen nog met haar inmiddels ex-man met dank aan de VRT:

U kan nog altijd stemmen voor Maithé Rivera Armayones, de voetbalster van HO Wolvertem Merchtem, door een sms te sturen met MB 01 naar het nummer 6665.

De verkiezing van Miss België 2017 wordt volgende week vanuit De Panne uitgezonden door Fox en AB3!

Voor nog meer over Miss België 2017:

Website Miss België

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: HO Wolvertem Merchtem speelt op 14 januari 2017 in tweede klasse A thuis tegen ASE De Chastre, op zaterdag 21 januari 2017 gaat het op bezoek bij herfstkampioen Club Brugge in Aalter met aftrap om 14 uur!

Share