Belgian Red Flame Janice Cayman heeft meteen haar visitekaartje afgegeven bij haar nieuwe club Montpellier. In de 1/32ste finales van de Franse beker zorgde ze op zaterdag 7 januari 2017 voor het winnende doelpunt van de 3-voudige bekerwinnaar op bezoek bij Marseille, het team van die andere Belgian Red Flame Sara Yüceil die aan de aftrap stond en de wedstrijd volledig uitspeelde.

Het duel in het Stade Roger Lebert voor slechts 213 toeschouwers leek op strafschoppen te gaan eindigen nadat Charlotte Lozé de thuisploeg even over het kwartier had op voorsprong gebracht (1-0, 17de minuut) en de Zweedse Sofia Jakobsson op aangeven van Janice Cayman voor de gelijkmaker zorgde (1-1, 62ste minuut). Temeer omdat Sandra Toletti van Montpellier in het laatste kwartier tot tweemaal toe het doelhout trof (78ste minuut en 90ste + 3′ minuut). Toch viel het winnende doelpunt nog via Belgian Red Flame Janice Cayman, die aan de wedstrijd mocht beginnen op het middenveld naast Anouk Dekker en Sandie Toletti, in de 6de minuut van de toegevoegde tijd. Janice trapte op aangeven van Sandie Toletti van binnen de rechthoek met links kruiselings voorbij de doelvrouw van de thuisploeg Pauline Peyraud-Magnin (1-2, 90ste + 6′ minuut).

Een mooie start dus voor Janice Cayman die haar debuut in de Franse beker bij Montpellier opfleurde met een assist en het winnende doelpunt. Bij haar vorige club Juvisy scoorde de Belgian Red Flame in de Franse beker 8 doelpunten in 13 wedstrijden en ook daar lukte ze in haar eerste bekerwedstrijd zelfs meteen 2 doelpunten. Dat was op woensdag 22 februari 2012 uit bij Hénin-Beaumont toen ze met Juvisy 1-3 won.

Volgende week zaterdag 14 januari 2017 staat voor Janice Cayman in de competitie de topaffiche tegen PSG op het programma, een wedstrijd die rechtstreeks te zien zal zijn op Eurosport. Voor Sara Yüceil staat volgende week in de competitie opnieuw een thuiswedstrijd op het programma en dat op zondag 15 januari 2017 tegen Rodez.