Share

De enige affiche in de kwartfinale van de Beker van België tussen 2 teams uit de Super League stond op zaterdag 28 januari 2017 in Genk op het programma. KRC Genk Ladies ontving in het SportinGenk Park RSC Anderlecht, vorig seizoen nog verliezend bekerfinalist.

Voor aanvang van de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de eerder deze week overleden Stephanie De Buysser, de echtgenote van ex-Rode Duivel Thomas Buffel (KRC Genk) en ter nagedachtenis van de moeder van Alain Lecluyse, coach van de vrouwelijke U15 bij RSC Anderlecht.

U kan een samenvatting met de hoogtepunten van dit duel bekijken met dank aan Luc Calleeuw:Bekijk ook de goals in de kwartfinale Dames VK Egem – KAA Gent Ladies via:

Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de Beker van België en de inhaalwedstrijden in 1ste en 2de klasse:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share