Share

Op zaterdag 5 oktober 2024 stond in het Fallonstadion van Sint-Lambrechts-Woluwe de Brusselse derby in de Interprovinciale reeks ACFF op het programma tussen het beloftenteam van Fémina White Star Woluwe en R. Union SG!

Bekijk het openingsdoelpunt van Pauline Te Kolste dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de gelijkmaker, een owngoal, dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk het tweede doelpunt van de thuisploeg van Lina Osmane dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk het derde doelpunt van FWS Woluwe van Mirte Chovau dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk het vierde doelpunt van FWS Woluwe van Magaly Guiteras Osma dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van FWS Woluwe won dus na een 3-1-ruststand uiteindelijk met 4-1 deze derby tegen stadsgenoot R. Union SG. Door deze overwinning klom FWS Woluwe naar de derde plaats in de rangschikking met 9 punten op 12. Drie minder dan het leidersduo Ren. AEC Mons Ladies en RAAL La Louvière Women. R. Union SG valt door het verlies en het feit dat andere teams punten haalden terug naar de laatste plaats in de rangschikking met 1 punt op 12. Ook FC Irlande Auderghem en RAS Jodoigne hebben 1 punt maar zij hebben nog een wedstrijd te goed.

Het beloftenteam van FWS Woluwe 2024/25! Foto – (c) John Hebleut

Het beloftenteam van FWS Woluwe gaat op zaterdag 12 oktober 2024 op bezoek bij ASE De Chastre. De week nadien op zaterdag 19 oktober 2024 ontvangt het in het Fallonstadion RFC de Liège. R. Union SG ontvangt op zondag 13 oktober 2024 om 17 uur CS Pays Vert Ostisches-Ath. Op zaterdag 19 oktober 2024 gaan ze op bezoek bij Sporting de Charleroi met aftrap om 17 uur.

De team huddle van R. Union SG voor de derby! Foto – (c) John Hebleut

Bekijk alle uitslagen van het voorbije weekend via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share