Share

Op zaterdag 5 oktober 2024 stond in de Interprovinciale reeks ACFF het duel tussen FC Irlande Auderghem en het gepromoveerde RCS Sart Tilman op het programma in het Gemeentelijk Sportstadion aan de Waversesteenweg in Oudergem. Na 3 duels had de thuisploeg nog geen puntje kunnen veroveren terwijl de bezoekers wel al een punt wisten te sprokkelen op bezoek bij RAS Jodoigne.

Bekijk een schot op de lat vroeg in de wedstrijd van Marine Nihart voor RCS Sart Tilman dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk het openingsdoelpunt na de rust van Clara Petre voor RCS Sart Tilman dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de late gelijkmaker van Parker Watson voor FC Irlande Auderghem dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde dus op een gelijkspel 1-1 waardoor beide teams nog steeds op zoek zijn naar hun eerste competitieoverwinning van het seizoen. RCS Sart Tilman is na deze puntendeling 9de met 2 punten uit 4 duels, FC Irlande Auderghem is 10de samen met RAS Jodoigne met 1 punt op 9. R. Union SG, dat met 4-1 verloor op bezoek bij het beloftenteam van FWS Woluwe is laatste in deze reeks met 1 op 12!

Luister naar Nastassia Demertzidis (RCS Sart Tilman) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Parker Watson (FC Irlande Auderghem) dankzij Vrouwenteam TV:

FC Irlande Auderghem speelt nu 3 keer uit (Sibret, La Louvière en Jodoigne) vooraleer het op zaterdag 9 november Ren. AEC Mons Ladies ontvangt. RCS Sart Tilman speelt op zondag 13 oktober 2024 thuis tegen Sporting de Charleroi terwijl het op zaterdag 19 oktober 2024 op bezoek moet bij Sibret. Op zondag 10 november 2024 ontvangt het R. Union SG. 

Bekijk alle uitslagen van het voorbije weekend via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share