Share

Op de vierde speeldag in de tweede provinciale West-Vlaanderen stond aan de Ouderdomseweg op de Stedelijke Sportzone Don Bosco in Poperinge een duel op het programma tussen KFC Poperinge Ladies en Ladies Oudenburg. Beide teams waren, net als nog drie andere clubs in deze reeks, nog zonder punten dus was het uitkijken wie er na deze wedstrijd met de punten huiswaarts mocht trekken.

Bekijk het openingsdoelpunt voor de bezoekers dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de gelijkmaker van de thuisploeg dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde dus op een 1-1-gelijkspel na doelpunten van Selena Horseele voor de bezoekers (0-1, minuut) en de gelijkmaker voor de thuisploeg van Amélie Six via de voet van Jocelyne Seys (1-1, 83ste minuut). Het was dus het eerste punt voor zowel het team van coach Danny Deseyne (KFC Poperinge Ladies) als voor het team van coach Jean Witpas (Ladies Oudenburg). Zij halen het beloftenteam van SK Eernegem bij dat ook 1 punt telt na 4 wedstrijden. Drie ploegen hebben na 4 speeldagen geen enkel punt in deze reeks (KSV Bredene C, SK Staden B en Cerkelladies Brugge B) terwijl er ook nog drie ploegen zijn met het maximum van 12 op 12 namelijk KSK Vlamertinge, FC Beaufort Middelkerke en het beloftenteam van Dames VK Egem.

Luister naar Camille Calcoen (doelvrouw KFC Poperinge Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Jean Witpas (coach Ladies Oudenburg) dankzij Vrouwenteam TV:

Ladies Oudenburg speelt al op zaterdag 19 oktober 2024 opnieuw uit op bezoek bij SC Zonnebeke met aftrap in Stadion De Zunne aan de IJzerweg in Zonnebeke om 18u30. De eerstvolgende thuiswedstrijd van Ladies Oudenburg in het Stadion Ter Beke in Oudenburg is op zondag 3 november 2024 tegen het beloftenteam van Cerkelladies Brugge met aftrap om 14 uur.

Ladies Oudenburg op bezoek bij KFC Poperinge Ladies op zondag 13 oktober 2024! Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

Op de volgende speeldag op zondag 20 oktober 2024 gaat KFC Poperinge Ladies op bezoek bij het beloftenteam van Cerkelladies Brugge. De aftrap aan de Geralaan, Domein Gulden Kamer in Sint-Kruis Brugge is om 14 uur. Op zondag 3 november 2024 is de eerstvolgende thuiswedstrijd van KFC Poperinge Ladies tegen het beloftenteam van SK Eernegem met aftrap in de Stedelijke Sportzone Don Bosco om 14 uur.

KFC Poperinge Ladies op zondag 13 oktober 2024! Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

 

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

Share