Share

Afgelopen zondag 19 februari 2017 lukte Gouden Schoen Tessa Wullaert haar eerste competitiegoal in de Bundesliga van dit seizoen. Ze leverde ook de twee assists voor de eerste en de derde goal van VfL Wolfsburg in de 4-1-overwinning tegen SC Sand op de 12de speeldag en zo kreeg ze een nominatie van de Duitse Voetbalbond (DFB) als beste speelster van dit duel om eventueel tot speelster van de 12de speeldag gekozen te worden!

U had tot deze donderdag 23 februari 2017 de tijd om te stemmen voor de Belgian Red Flame en dat gebeurde blijkbaar massaal want Tessa Wullaert kreeg maar liefst 29 procent van de stemmen en ze bleef daarmee Melanie Behringer, de Olymisch kampioene van Bayern München voor die op 21 procent uitkwam en ook Mandy Islacker van 1.FFC Frankfurt, die 17 procent van de stemmen haalde. Volgens de DFB kwamen Lena Nuding (MSV Duisburg/13 procent), Lina Hausicke (FF USV Jena/11 procent) en Lena Petermann (SC Freiburg/8 procent) op plaatsen 4, 5 en 6 terecht.

Nu zondag 26 februari 2017 is Tessa Wullaert met VfL Wolfsburg op de 13de speeldag te gast bij Bayer 04 Leverkusen. De aftrap in het Ulrich-Haberland-Stadion in de schaduw van de BayArena is om 14 uur!

Vanaf woensdag 1 maart 2017 speelt ze voor de 2de keer de Cyprus Women’s Cup!

Luister naar het meest recente interview met Tessa Wullaert op Vrouwenteam TV:

Bekijk de selectie van de Belgian Red Flames voor de Cyprus Women’s Cup 2017:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over Tessa Wullaert:
Vrouwenteam.be

En lees ook nog:
DFB.de

Share