Share

Zowel KVK Svelta Melsele als Club Brugge staan in de tweede klasse A al een tijdje bovenaan het klassement. Club Brugge was de herfstkampioen en is nog altijd leider maar KVK Svelta Melsele volgt op de voet met nog altijd op 3 punten achterstand. Nu zaterdag 25 februari 2017 staat de topaffiche van de 19de speeldag in die reeks op het programma in Melsele.

Ingrid De Rycke en Karim Didi, de coaches van respectievelijk vrouwelijk blauw-zwart en KVK Svelta Melsele staan garant voor een goede wedstrijd. De aftrap van dit duel aan de Albrecht Rodenbachlaan 29 in Melsele is voorzien om 16u30.

Bekijk ook nog even de goals uit de heenwedstrijd:

Of een ruimere samenvatting met dank aan Siebe Cambier:

Lees meer over 2de klasse:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share