Share

Solange Carvalhas, die de voorbije 2 seizoenen nog voor RSC Anderlecht uitkwam, heeft het winnende doelpunt gescoord in de Portugese topwedstrijd tussen Sporting CP en Braga. Voor 9.263 toeschouwers in het José Alvalade Stadion in Lissabon werd het 1-0.

U kan de beelden van dit duel bekijken met dank aan SCP TV:

Vanaf woensdag 1 maart 2017 staat in Portugal ook de Algarve Cup op het programma. Zowel Denemarken, Noorwegen als Nederland, alledrie tegenstanders van de Belgian Red Flames op het EK 2017 in Nederland spelen daar. Denemarken in groep A Canada, Portugal en Rusland. Noorwegen in groep B met Ijsland, Spanje en Japan. Nederland tenslotte speelt in groep C en neemt het achtereenvolgens op tegen China, Australië en Zweden!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share